Това е единственото, което ние можем да направим предвид факта,

...
Това е единственото, което ние можем да направим предвид факта,
Коментари Харесай

Терзиев пита защо е спрян Симеоновският лифт

" Това е единственото, което ние можем да създадем поради обстоятелството, че Симеоновският въжен превоз е частна благосъстоятелност ", разгласи Терзиев. 

" Това, което направихме за софиянци от през вчерашния ден, когато и породи казусът, до през днешния ден е:

Екипи на Общинската полиция и Аварийна помощ и предварителна защита към общината поеха организацията на придвижването, с цел да може достъпът до планината да е естествен и да няма проблеми с придвижването на рейсовете от градския превоз.

В момента екипите на Столичната община са на Златните мостове и на Алеко като паркирането се прави единствено от едната страна на платното, а на обособените места - и от двете.

Всички спирки и крайни колела са обезопасени. Така че деца и родители могат да са спокойни, че напредването към Витоша и към главните писти е обезпечено.

Осигурени са двойно повече рейсове по основните трасета, с цел да може да компенсираме неналичието на Симеоновския въжен превоз и повече туристи да употребяват градския превоз вместо колите си.

От през днешния ден през всички почивни дни до края на ски сезона или до възобновяване на работата на Симеоновския въжен превоз ще има основана същата организация, с цел да имаме относително естествен достъп до планината.

Такава обстановка за мен обаче е изцяло неприемлива и то единствено дни след откриването на ски сезона на Витоша. Веднага след празниците ще изискам информация от притежателя на оборудванията, с цел да мога да спомагам за разрешаването на проблемите ", добави Терзиев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР