Това е един процес, който тече от седмици. Шефът на

...
Това е един процес, който тече от седмици. Шефът на
Коментари Харесай

Румен Петков: Случващото се с лабораторията на ГКПП “Кап. Андреево” е катастрофа, това е пример за заграбване на бизнес

Това е един развой, който тече от седмици. Шефът на БАБХ е оповестил, че договорът за дейностите на лабораторията /бел. ред. лабораторията на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево за фитосанитарен контрол/ е недействителен. Такова решение може да вземе единствено съдът. Те имат контракт и шефът на БАБХ беше изслушан в земеделската комисия.

Много ясно там му бяха сложени задания - да пресметне какво ще коства на страната и превозвачите. Ситуацията е пагубна. Това е образец на присвояване на бизнес и на корупция. Говорих със чиновници на гранична полиция - 400 камиона стоят и чакат.

Преди се е чакало час-час и половина. Сега се вземат пробите, карат се до София и се връщат за 18 часа. Стъпква се един бизнес, смазват се превозвачите. Ще се обърна към народни представители и ще сезирам прокуратурата, тъй като това е безчинство, това безвластие и потъпкване на бизнес, с цел да се обслужи нечий интерес. Шефът на БАБХ е персонално решение на Кирил Петков и всеки, който се усеща с потиснат бизнес и унищожена продукция, би трябвало да знае къде да си търси правата и кой носи отговорност за това.

Кирил Петков върви долу /бел. ред. Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево”/, не съм му следил деянията, не мога да виждам всички гадости в страната, само че тук няма съмнение от кое място идват разпорежданията. Ударът е върху България, тъй като на следващия ден водачите ще заобикалят България. А хората ще получат една некачествена продукция. Тези страни след нас към Европа ще получат подозрително качество продукция и с цялостно право ще търсят сметка на Българската страна. Кой носи отговорност, в случай че не се вземат ограничения?

Ако прокуратурата не реагира, това за мен ще значи, че Кирил Петков и Иван Гешев работят дружно. В момента се протяга ръка върху селскостопанска продукция за милиони. Това са 400 тира? Чест прави на Министерство на вътрешните работи, че не стана съизвършител на закононарушенията на БАБХ. Ще загубим ние, в случай че камионите стартират да ни заобикалят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР