Това е един от най-странните случаи на среща с НЛО

...
Това е един от най-странните случаи на среща с НЛО
Коментари Харесай

НЛО използва упойващ газ в Шотландия

Това е един от най-странните случаи на среща с НЛО в Шотландия. Събитието се случило на 9 ноември 1979 година в дребна гора край град Ливингстън в Шотландия. Ето какво се е случило:

Лесничеят Робърт Тейлър, който имал дълготраен опит в работата си и бил с положително добро име измежду сътрудниците си, тръгнал на нормалния си обход на горските насаждения в региона. Той взел кучето си и отишъл с пикап до дребна отбивка в региона на гората Дечмънт Лав.

Около 10:30 ч. сутринта той навлязъл в гората, само че забелязал необичайно вибриране във въздуха над една поляна сред дърветата. Когато се доближил видял, че това е кълбовиден обект, който се върти във въздуха на към метър-два над земята. Робърт Тейлър не можел добре да разграничи детайлите му, тъй като въздухът непрекъснато трептял и елементи от обекта като че ли се размивали и изчезвали във въздуха. Обектът на моменти ставал транспарантен, като че ли се опитвал да се маскира, сливайки се с околната среда. Чувал се и лек и тон като от бързо въртяща се електрическа турбина.

Той се доближил, с цел да го прегледа по-добре и тогава от главния обект се отделили два по-малки обекта с кръгла форма и детайли, наподобяващи железни крачета или шипове. Те се затъркаляли към него, уловили краката му с металните си израстъци, съборили го на земята и почнали да го влачат към огромния кълбовиден обект.

Лесничеят бил шокиран, уплашен и ненадейно отпаднал. Той свидетелства, че усетил някаква остра, неприятна миризма преди да изпадне в безсъзнание. Според следователите, които го разпитвали по-късно, Тейлър е бил в безсъзнание към 20 минути .
 нло ThinkStock/Getty Images
Когато се свестил, странния обект към този момент го нямало. Кучето му лаело мощно. Крачолите на панталоните му били раздрани, имал мощно главоболие, левият му крайник бил изтръпнал, гадело му се и нямал сили да се изправи. На тревата ясно се виждали следи оставени от двата дребни кръгли обекта.

След известно време той съумял да се надигне, а след това залитайки се добрал до пикапа си. Опитал се да се свърже по радиостанцията, само че не съумял. С доста старания съумял да се прибере у дома.

Полицията решила че става въпрос за съзнателно нахлуване с потребление на упоителен химикал или газ. Разследването открило, че в действителност има следи в почвата на мястото на случая.

Мистерията не била разгадана, макар множеството теории за случилото се. Робърт Тейлър през днешния ден е на 87 години, само че към момента е твърдо уверен истинността на това, което му се е случило.

Още по тематиката за НЛО:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР