Това е един от най-мащабните проекти в морския град от

...
Това е един от най-мащабните проекти в морския град от
Коментари Харесай

Търсят кой да построи детската болница в Бургас за 68 млн.лв.

Това е един от най-мащабните планове в морския град от началото на новото хилядолетие

68 млн.лв. без Данък добавена стойност – толкоз ще коства модерната детска болница, чийто градеж следва да стартира в Бургас тази година. Отлична презентация на британски език, която обгръща освен метода на създаване, планировката, чертежи на етажите и визуализации, само че и проучване за това какви са сезонните метеорологични условия в Бургас, разказва за евентуалните реализатори на огромния план какво тъкмо се изисиква от тях.

Изискванията за строителството са систематизирани в оповестена към този момент социална поръчка и в случай че процедурите вървят безпрепятствено, напълно скоро фирмата-строител ще бъде определена. Бъдещата болница, която ще носи името „ Света Анастасия ”, ще е на 8 етажа с надземна разгъната повърхност от 21 397 кв.м. и подземна част от 3 334 кв.м. Паркирането ще се реализира отвън поземления парцел и то ще бъде предмет на друга социална поръчка.



Предвидено е да разполага с общо 133 кревати, от които 01 за интензивно лекуване. Ще има още зона за амбулаторна активност с 27 консултативни кабинета и 9 амбулаторни; Стационар за кратковременен за кратковременен престой с 10 многофункционални легла; Дневен психиатричен стационар с потенциал от 15 пациенти; Отделение за незабавна помощ с 11 поста за наблюдаване, 11 поста за лекуване, 9 поста за бързо проследяване; Хирургичен блок с 3 операционни зали и 6 кревати за реанимация; Лабораторен блок; Образна диагностика и административен блок.

Строителните компании, които ще се състезават да завоюват един от най-мащабните и значими планове в Бургас от началото на новото хилядолетие, ще могат да аплайват по публичната поръчка до 20 февруари. Това значи, че в случай че няма обжалвания и бавене на процедурата, първата копка на детската болница в Бургас може да се реализира още в края на март.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР