Това е един нелеп инцидент, може би от неправилно управление

...
Това е един нелеп инцидент, може би от неправилно управление
Коментари Харесай

Васил Пиронков: Нито шофьорът, нито автобусът, нито фирмата са виновни за катастрофата

Това е един безразсъден случай, може би от погрешно ръководство на лидера на лекия автомобил. Автобусът е безусловно нов, тук нито лидерът, нито рейсът, нито компанията имат виновност. Това съобщи в " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал3 Васил Пиронков, ръководител на Сдружението на автобусните превозвачи в България за вчерашния нечовечен случай на Автомагистрала " Тракия ".

На въпроса на водещия Любо Огнянов по какъв начин еднотонно Рено може да обърне 20-тонен рейс, Васил Пиронков не пожела да дава безапелационна оценка преди излизането на експертизата.

" Експертизите ще дадат най-ясно и тъкмо мнение. Видно е, че съвсем няма очевидци, които да кажат какво и по какъв начин се е случило. Не е невероятно да го обърне, зависи по какъв начин е влезнал към рейса - към предната или задната гума ", допусна Васил Пиронков.

" Искам да защитя в действителност сектора, тъй като да станеш лидер на товарен автомобил или рейс, би трябвало да имаш над минималната категория, да има избран стаж и след това да се яви за горните категория ", продължи той.

Накрая Васил Пиронков насочи благопожелание към водачите да не отклоняват вниманието си при кормуване, да не приказват по телефона. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР