Това е един мега терористичен акт. Нарича се така с

...
Това е един мега терористичен акт. Нарича се така с
Коментари Харесай

Eксперт по сигурност: Атаката в Русия е мега терористичен акт, почеркът не е на „Ислямска държава“

„ Това е един мега терористичен акт. Нарича се по този начин предвид на резултатите, които се приближават до тези от оръжия за всеобщо заличаване. Особено във връзка с отзвука в световното осведомително пространство. За минути това се трансформира, както знаете, в предмет на световните медии. “

Това разяснява в ефира на „ Добро утро, Европа “ специалистът по сигурност Славчо Велков по отношение на офанзивата в Красногорск край Москва, при която починаха над 140 души.

По неговите думи е извънредно рано да се вършат изводи за атентата въз основата на информацията, с която разполагаме.

„ Гледах този клип от „ Ислямска страна “. Там също има доста въпросителни. Разследването ще покаже, най-много поради това, защото има осъществени, хванати, живи причинители “, уточни Велков.
Истинските мюсюлмани и практиката на терористичната „ Ислямска страна “ не демонстрира осъществяване на актове по време на свещения месец Рамазан. Затова споделям, че причинителите евентуално са наемници.
Славчо Велков, специалист по сигурност

„ Те не бяха с закрити лица, с маски, забележете. Тези, които пуснаха клипа, са им закрили лицата, което значи не малко. Означава, че те не се крият. Обикновено „ Ислямска страна “ при терористични актове е работила с маски. Това приказва, че е прекомерно допустимо това да не са бойци на ИД “, разяснява още Велков.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР