Това е един инцидент, който се случва доста често –

...
Това е един инцидент, който се случва доста често –
Коментари Харесай

MMA боец с обяснение защо блъсна полицейска кола и рани полицаи

Това е един случай, който се случва много постоянно – в случай че в него не участваха известно лице и профилиран автомобил, надали щеше да е такава сензация. Така MMA боецът Станислав Недков-Стъки изясни случай, при който блъсна полицейски патрул и рани служител на реда.
По думите на Стъки пред Нова телевизия, служителите на реда догонили кола, която била предходна на алено. Те я спрели, само че полицейската кола не била присъединила спешни светлини, а единствено буркана. Това заблудило Стъки, който помислил, че колата се движи и късно осъзнал, че не е по този начин. Инцидентът става факт на Околовръстно шосе на София, при Симеоновско шосе, като, по думите на брачна половинка на Юлияна Дончева, той не е карал с висока скорост, защото става въпрос за завой.
При удара двамата служители на реда се блъскат надлежно във кормилото и в таблото на колата си. За благополучие те нямат фрактури.
Въпросът е къде да стопират служителите на реда извършители, откакто в България няма такива специфични места. Време е законодателят да намерения по въпроса, прикани Стъки. Той призна, че му е взета шофьорската брошура и тя ще му бъде върната след заплащането на акта. Освен това Стъки имал и друго нарушаване, като и то трябвало да бъде платено, с цел да си вземе книжката – глоба за превишена с към 10 км/ч скорост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР