Това е древен и вкусен десерт, още споменаван дори в

...
Това е древен и вкусен десерт, още споменаван дори в
Коментари Харесай

Това е най-вкусния и страшно полезен десерт, който можете да хапвате през студения сезон

Това е античен и апетитен десерт, още споменаван даже в самата Илиада.

Той се състои от две суперхрани: мед и сусам, които са необикновен източник на цинк, фибри, магнезий, калций, антиоксиданти, калий, мед, витамини.
Защо да стартираме да консумираме черен сусам и от какво ни пази тази храна?
Черният сусам е една от най-старите храни, познати на човечеството. Тези дребни семенца са толкоз потребни, че когато узнаете за тяхното...

Те вършат една извънредно вкусна и здравословна композиция, която можете да си хапвате, както като десерт, по този начин и през целия ден и съдържа всичко, от което тялото ви се нуждае. Ще ви помогне да регулирате равнищата на кръвната захар, високото кръвно налягане и ще увеличи енергичността ви.

А даже съгласно изследване, сусамът и медът могат да ни оказват помощ да бъдем по-устойчиви в моменти на стрес и да подобрят настроението ни.

Какво би трябвало да извършите? 
За извънредно здрави кости пригответе тази примес!
Сусамът е извънредно потребен за доста неща в човешкото тяло. Той е с високо наличие на калций, който прониква надълбоко в тъканите и...

Трябват ви прекрасен, първокласен мед и сусамов тахан, които в кухненски блендер да смесите, тъй че да се получи гъста примес, която да оформите на топчета.

След това по избор ги оваляйте в сусам и сложете в ледник да стегнат. Хапвайте от тази здравословна композиция всеки ден по 2-3 топчета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР