Това е действие на хора, които би трябвало да се

...
Това е действие на хора, които би трябвало да се
Коментари Харесай

Алгафари: Манолова се вади от нафталина, Радев не е президент, келеши и партизани дерибействат над нас

Това е деяние на хора, които би трябвало да се замислят върху дейностите, които правят, тъй като слагат на карта цялата тази концепция страната да оказва помощ на родителите на деца с увреждания.

Това съобщи в предаването "Офанзива " по Канал 3 политическият пиар Нидал Алгафари по адрес на майките от "Системата ни убива " във връзка присъединяване им в антиправителствените митинги и противоречивите им дейности.

,,Майките на децата с увреждания ще създадат по този начин, че да бъде намразена идеята им. С такива дейности е доста допустимо да навредят на останалите майки на деца с увреждания.



Този метод да се опиташ да излезеш от политическото забвение и да се самоизвадиш от нафталина е неприлично и подмолно за политик'', разяснява Алгафари, визирайки Мая Манолова, за която се счита, че употребява дамите от Системата ни убива, с цел да натрупа политически дивиденти.

Опитаха се да бъдат забавни и щури, само че по отношение на тази алюзия с априлското въстание някой би трябвало да им каже (на протестиращите, б.р.) какво е представлявало то в действителност, тъй като неговия край е доста неприятен.

Въстаниците тогава са имали доста по-далечни цели от самото въстание, имало е и будители. Освен това тези хора, против които са били ориентирани протестите, не са били във властта, нали? Или най-малко аз помня Бенковски, да вземем за пример, да е бил везир, разяснява още политическият пиар.

,,Много ми е мъчно да съчетая името на Румен Радев с президент. Той трябваше да съблюдава един честен кодекс на президентската институция, тъй че за мен той не е президент и го потвърди с държанието си.

Когато излизаш с вдигнат пестник е разумно хора с по-ниско интелектуално равнище да ти повярват. Накрая стана по този начин, че келеши и партизани в политиката започнаха да си вършат каквото желаят и да дерибействат над нас'', сподели още той и добави, че надали Радев ще завоюва втори мандат като държавен глава.

Много са близки връзките сред Българска социалистическа партия и президента, само че това е разумно, защото Румен Радев бе повдигнат от Българска социалистическа партия и завоюва с помощта на нея и русофолите. Просто ген. Решетников сподели на Корнелия Нинова това ще е вашият човек и те го избраха и издигнаха, добави в умозаключение Нидал Алгафари.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР