Това е държавен преврат. Днес стана ясно как се фалшифицират

...
Това е държавен преврат. Днес стана ясно как се фалшифицират
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Това е държавен преврат

Това е държавен прелом. Днес стана ясно по какъв начин се фалшифицират резултатите от гласуването с машини на изборите. При това се фалшифицират от " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Това съобщи водачът на " ИТН " Слави Трифонов във Facebook страницата си.

" Днес в формален отчет на ДАНС бе оповестено, че на 25 октомври, преди два дни, заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов, в нарушаване на всички закони, е повторил цялата процедура по генериране на кода, който подсигурява сигурността на машините, записал го е с телефона си, след което си го е свалил на флашка и го е отнесъл със себе си ", декларира Трифонов.

" Цялото това закононарушение е било снимано от охранителните камери на залата. И това към този момент е доказателство, че изборите в България се фалшифицират. В момента всеки един от ПП-ДБ, може да има този код и всяка една машина може да бъде манипулирана във всеки един миг, без значение в коя точка на страната се намира. Това е държавен прелом. "

Лидерът на Има Такъв Народ изиска " Оставка! Съд! И затвор! "




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР