Това е бюджет, за който ние на няколко пъти заявихме,

...
Това е бюджет, за който ние на няколко пъти заявихме,
Коментари Харесай

Димитър Вучев, ГЕРБ-СДС: Няма как да сме против бюджета на София – това са проекти, започнати от нас

„ Това е бюджет, за който ние на няколко пъти декларирахме, че финансовата му стратегия на 95% е планове, които ние сме осъществили или сме почнали. Така че ние нямаше по какъв начин за този първи бюджет да бъдем „ срещу “, защото това са плановете, които ние сме почнали. “ Така ръководителят на бюджетната комисия в Столичния общински съвет Димитър Вучев изясни за какво от ГЕРБ-СДС са подкрепили бюджета на столицата. Миналата седмица общинските съветници в София с безапелационно болшинство гласоподаваха рекорден бюджет от близо 2.6 милиарда лв..

„ Два месеца обсъждахме всичко, обвързвано с бюджета. И в последна сметка стигнахме до, мисля, най-хубавото решение “, счита Вучев.

„ Въпреки всичко обаче, ние продължаваме да сме съпротива – това се видя и в дебатите – тъй като считаме, че оттатък тези 95% наши планове, няма нищо ново. И второ, това, което вероятно можем да възприемем като ново, е извънредно неамбициозно. Неамбициозно, най-много от позицията какви нови пари щяха да бъдат докарани в града “, посочи общинският консултант.

„ Ние чакахме Столична община да има доста повече доходи – от налози, от такси. Съвсем разнообразни бяха поръчките от нашите съперници по време на акцията “, уточни той.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР