Това е бъдещето на Левски - без да харчим излишни

...
Това е бъдещето на Левски - без да харчим излишни
Коментари Харесай

Стоилов Стоилов: Левски вече си позволява да отказва милионни оферти в евро

" Това е бъдещето на Левски - без да харчим непотребни финанси. Факт е, че декември имахме 0 лв. предложения. Оттогава нещата доста се усъвършенстваха. Клубът към този момент си разрешава да отхвърля милионни предложения в евро, и то на няколко пъти. Ако се постанова, ще продаваме, само че на този стадий не се постанова. Бихме се разделили с всеки, с цел да спасим Левски от финансовите задължения, които има. Без проблеми ще играем и с юношите ", разгласи треньорът на Левски Станимир Стоилов след успеха над Арда (2:0) в Първа лига.

" Доволен съм по какъв начин тимът влезе в мача. Имахме напълно надзор през първото полувреме. Единствено трябваше да отбележим още един гол, с цел да сме спокойни. Продължаваме да изпитваме усложнения в последното подаване и последния удар ", продължи Мъри.

" С оглед на тежкия и прочувствен мач, който изиграхме в четвъртък, считам, че тимът изглеждаше добре като физика. Ако бяхме спечелили Суперкупата, страстта щеше да е още по-голяма.

Всички футболисти могат да бележат голове. Имат нужните качества. Работа и самообладание - това ни би трябвало. Работим и се надяваме идващия мач да сме по-успешни пред гола. Радвам се, че Краев напредва. Имаше съвсем една година, в която не съумя да вкарва голове ", сподели още той.

" Търпеливо работим с младите играчи, опитваме се да ги развиваме. Общо взето всички играчи са ни млади, като изключим Ивелин и Георги. Имаме доста млад тим, който би трябвало да развиваме.

Днес Ивелин Попов изглеждаше добре. Той беше и по-свеж от другите играчи, тъй като не игра против Лудогорец. Имах терзания за Георги Миланов, тъй като беше болен от коронавирус. И Бари, и Георги, и Марин могат още по-динамично да играят, изключително най-после, когато съперникът е още по-отворен.

Трябва да работим извънредно доста в отбрана. Можем да си позволим вариативност в средата и в офанзивата. На никой нищо безплатно няма да дам. Ще пристигна миг, в който ще играят единствено тези, които играят в действителност добре. Ще дойдат години, дай Боже, в които Левски ще има огромен избор. На този стадий конкуренцията е тънка, по този начин да се каже ", приключи Стоилов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР