Това е абсурдно. Това е дъно. Това е посегателство върху

...
Това е абсурдно. Това е дъно. Това е посегателство върху
Коментари Харесай

Корнелия: Крият Асен Василев , това е абсурдно. Това е дъно

Това е неуместно. Това е дъно. Това е посягане върху живота на милиона хора, милиони българи. Такъв коментар направи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на дейностите на Асен Василев като финансов министър.

" На обяд Министерството на финансите изпраща писмо до всички кметове до вечерта да си предадат плановете, които да бъдат включени в Бюджет 2024. Първо в никакъв случай в бюджет не са се присъединили изчерпателно изброените планове. Включени един път значи край. Това са плановете и всички други общини увисват. Всички хора живеещи в общините остават без вода, без ремонт на улици и така нататък Поискахме да дойде Асен Василев на чуване, само че го крият ", бе безапелационна тя.

По думите на Нинова Българска социалистическа партия ще направи всичко по силите си да не допусне това да се случи. Тя дефинира това като " поредна кражба от бюджета ".

" Надминаха и Бойко Борисов. Борисов раздаваше тези пари на общините с разпореждане на Министерски съвет, в случай че си спомняте и от прозореца на джипката. Тези желаят да си узаконят кражбата в Закон за бюджета. Корупцията става законна и няма преборване с това знамение ", добави водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР