Това е абсолютно нелогично, необяснимо на фона на епидемичната обстановка

...
Това е абсолютно нелогично, необяснимо на фона на епидемичната обстановка
Коментари Харесай

Доц. Георги Кючуков: Настъпил е етап на саморазправа на министъра на здравеопазването с ръководствата на големите болници


" Това е безусловно нелогично, необяснимо на фона на епидемиологичната конюнктура и на фона на предстоящото повишаване на заболеваемостта на четвъртия пик на болестта. Започва се с " Правителствена “, " Александровска “, " Пирогов “, " Св. Анна “ – Варна, в този момент се готви " Св. Анна “ – София. След идването на власт на доктор Кацаров, в министерството той събра управленията на огромните лечебни заведения и оповестиха обществено, че болница " Св. Анна “ е в извънредно тежко положение и че има доста огромно неодобрение от управлението от страна на сътрудниците.

Болница " Св. Анна “ има задължения, само че това не са чак толкоз огромни отговорности. Ръководителите на клиниките и отделенията направиха подписка за опазване на остарялото управление. Това едва ли е белег на неодобрение на сътрудниците от управлението. Само едно от звената не е взело участие в подписката. Това е един метод на кавга и настаняване на хора, които са политически от същата партия, на която принадлежи министърът на опазването на здравето. Това се случва във всичките лечебни заведения. Няма логичност да се обезглавяват огромните звена по този жесток метод, при изискване че пандемията още не е отминала и занапред тежките моменти предстоят. Единственият ярък лъч е, че това управление на Министерството на здравеопазването най-вероятно ще си отиде напълно скоро “, разяснява доцент Георги Кючуков.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР