Това дойде след като колегата му министър Лий Андерсън открито

...
Това дойде след като колегата му министър Лий Андерсън открито
Коментари Харесай

Споровете за имиграцията на торите се задълбочават, тъй като министърът казва „силни аргументи“ за шапката на Брейвърман в австралийски стил

Това пристигна откакто сътрудника му министър Лий Андерсън намерено поддържа проекта на госпожа Брейвърман в Камарата на общините – като сподели, че е „ извънредно време “ държавното управление в горна граница, с цел да се оправят с рекордно високите цифри.

При други събития, съдружникът на господин Сунак Уилям Хейг предизвести премиера, че би трябвало да откри друга страна, подготвена да одобри депортирани търсещи леговище, в случай че проектът му Руанда се провали.

Това се случва, защото се твърди, че господин Сунак е бил предизвестен от държавни юристи, че опитът да се откаже от Европейската спогодба за правата на индивида (ЕКПЧ) за неговия модифициран проект за Руанда няма да проработи.

p> Премиерът на торите е под голям напън да показа свежи хрумвания за справяне както с легалната, по този начин и с незаконната миграция, откакто чистите идващи доближиха връх от 745 000 и Върховният съд се произнесе против проекта за Руанда.

Г-н Андерсън, откровеният десен заместник-председател на партията, попита господин Дженрик в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР