Това довело и до влошаване на отношенията й с кредиторите

...
Това довело и до влошаване на отношенията й с кредиторите
Коментари Харесай

Софи Маринова Винаги Изглежда Ведра И Усмихната, Но Дори И Не Подозираме Какъв Камък Й Тежи На Душата! Певицата Се Крие От

Това довело и до утежняване на връзките й с кредиторите и опасност да си почисти заемите колкото се може по-бързо.

Чалгарката престанала да си подвига телефона, тъй като всеки я крънкал да си връща взетите назаем пари.Ако въпреки всичко се обаждала, Софка непроменяемо повтаряла, че ще се разплати до седмица-две. Но всичко оставало единствено в областта на обещанията.

„ Става дума за хиляди левове. За какво ги харчи – единствено тя си знае. Според родственици изплаща висока ипотека и я грози запор на имуществото поради просрочия към банките.

Други споделят, че харчи за скъпи артикули и юристи на Гринго, само че каква е тъкмо истината, не е ясно “, разясняват осведомени.

Софи Маринова обичала да показва висок стандарт на живот. Към днешна дата можела да разчита само на хонорарите си от участия. Затова се научила да желае заеми, които след това „ забравяла ” да си връща.

Парите пилеела за скъпи коли, маркови дрешки и разнообразни джаджи, с които глезела обичания си Гринго и сина си Лоренцо. Певицата пилеела парите си и за скъпи заведения за хранене и почивки, с които радвала себе си и обичаните си хора.

Заемите й са от последните две години и по тази причина се решила да взе участие в шоуто „ Като две капки вода ”. След като си взела хонорара от предаването за фалшификати, чалгарката почнала да си връща борчовете.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР