Това дете от години се бори за пълноценно съществуване.Филип страда

...
Това дете от години се бори за пълноценно съществуване.Филип страда
Коментари Харесай

Майката на Филип: Много ми се плаче, детето ми няма сили да се храни

Това дете от години се бори за пълноценно битие.

Филип страда от детски аутизъм и доста радък тип епилепсия, а Вие може би към този момент сте наясно с неговата нелека орис - в GlasNews.bg не един път сме разгласили материали за неговото здравословно положение. Днес обаче е един от тези тежки и тъжни дни... Филип няма сили и лежи, нито яде, нито пие. Майка му с горест споделя, че все по-често имат подобни тежки дни. А лекарите казвали, че това се дължи на положението му.

" В такива дни се усещам още по-безсилна и ми се плаче, доста ми се плаче! Но нямам право да бъда слаба, тъй като той има потребност от мен и аз нямам право да се предавам! И би трябвало да се боря, за него с цел да няма такива дни! ", откровена е майката на Филип.

Албертина Сантиаго Риверо вярва, че с доста обич, грижи и лечения, синът й ще има късмет за усъвършенстване.

" Плаши ме това, че не знам против какво се борим, само че също по този начин знам, че би трябвало да се борим! ", добави още тя.

Майката насочи вик за помощ във Facebook страницата " Да подадем ръка на Филип за едно щастливо детство ":

" Моля всеки, който реши да ни поддържа в тежката ни и продължителна битка! Борба, която е безмилостно жестока, когато става въпрос за дете! Но също по този начин знам, че с помощта на положителните хора, които са до нас и ни поддържат ще успеем! Всеки жест е скъп за нас, тъй като той дава парченце вяра на Филип! ", написа тя.

Средства може да дарите тук:

Албертина Сантиаго Риверо - майка
BG81STSA93000020452246 - съображение - подаяние за Филип
Банка ДСК
PayPal: 

" Благодаря още веднъж, че изчетохте откровението на една изстрадала майка! Бъдете здрави и се радвайте на всяко достижение на децата си, даже на белите им! Защото доста хора нямат този късмет! ", по този начин приключва обявата си майката на Филип.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР