Това дали ще се женим както традицията повелява, си е

...
Това дали ще се женим както традицията повелява, си е
Коментари Харесай

Йоанна Темелкова не ще „официална“ сватба и брак

" Това дали ще се женим " както традицията повелява ", си е наша работа! Не считам, че връзката сред хора, които се обичат и са дружно, постанова брак, А и всички са разнообразни в това отношение ", показа пред „ България Днес “ актрисата Йоанна Темелкова.

Екранната Лора от сериала „ Братя “ и нейната половинка в живота, сътрудника й  Мартин, от дълги години са дружно.  Доказателство за любовта им, която не е „ освидетелствана “ пред община и закон, е седемгодишният им наследник Филип.

Бъдещият първолак не е участвал на заветния момент, в който двамата му родители в напълно персонална и сплотена компания от кумове и другари са споделили пред себе си и Господ заветното „ Да “.

" Тайнството “ се е случило преди няколко лета под пухкавите облаци и кристални води на южната ни съседка. Идеята хрумнала на Йоанна и Марти седмица преди плануваната им морска почивка.

„ Вълните бяха моите шаферки и нямам самообладание още веднъж да ги видя! Имах си булчински букет от маслинови клончета, който подарих на шаферките си ", доверява Йоана.

Преди да се завърнат в „ ритуалната зала “, тримата с Филип ще отидат на къмпинг в Родопите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР