Това да бъдеш звезда не означава само да присъстваш на

...
Това да бъдеш звезда не означава само да присъстваш на
Коментари Харесай

Шарън Стоун с послание към известните: Обувките ви струват повече от това, което сте дарили

Това да бъдеш звезда не значи единствено да присъстваш на блестящи събития, да позираш в дизайнерски рокли и да ти взимат изявленията. Истинските звезди се стремят да употребяват своя глас, с цел да привлекат вниманието към значими тематики и наболели проблеми, както и да подбуден обществото към деяние. Излишно е да ви убеждаваме, че Шарън Стоун е точно такава звезда – самата тя го потвърди за следващ път на последното публично събитие, на което присъстваше. 



Актрисата от „ Първичен инстинкт “ приказва предходната седмица на церемония събитие за набиране на средства за Фонда за проучване на рака при дамите, извършено във Four Seasons Beverly Wilshire в Бевърли Хилс. Стоун беше удостоена с премия от фондацията и употребява излизането си на подиума, с цел да насочи значимо обръщение към присъстващите на събитието, измежду които бяха редица известни персони като Ребел Уилсън, Ниа Вардалос, Рейчъл Зоуи, Лиза Рина, Пол Уесли, Кати и Рик Хилтън.

Стоун не се поколеба да удари присъстващите право в десетката, с цел да ги накара да дарят повече пари за идеята. „ Обувките ви струват повече, в сравнение с сте дарили, и вие го знаете “ , сподели тя строго. „ Следващото „ нещо “, което желаете да извършите, коства повече, в сравнение с сте дарили. И вие го знаете. "

Емоциите на актрисата надвиха и тя се разплака, до момента в който споделяше думите:  " Приятелите ми костват повече, в сравнение с сте дарили. И вие го знаете. "

 шарън стоун Getty

След като притегли вниманието към хората в залата, които са изгубили свои близки хора от рак, Шарън Стоун направи разобличаване за персоналния си живот, с което целеше ясно да съобщи, че щом стане дума за щедрост, известните личности нямат право на оправдания.

" Току-що изгубих половината си пари поради едно нещо с банкиране и това не значи, че не съм тук. " – сподели тя. Актрисата наподобява направи намек за колапса предходната седмица на Silicon Valley Bank и закриването на американската Signature Bank, както и последвалите пазарни разтърсвания. Въпреки че федералното държавно управление даде обещание, че всички банкови инвеститори ще получат парите си назад, за мнозина това към момента не е несъмнено.

 шарън стоун Getty

По време на прочувствената си тирада Шарън Стоун означи неотдавнашната от сърдечен удар като друго предизвикателство в нейния живот. Загубите на близки членове от фамилията на актрисата последваха една нейна персонална борба. Актрисата беше диагностицирана с рак на гърдата и избра да в профил едната си гърда част от другата си. По-късно тя научи, че масивните тумори в гърдите ѝ са били доброкачествени.

„ Никога не се чувствайте принудени да не си извършите мамография, да не си извършите кръвен тест, да не се оперирате, тъй като това няма значение “ , прикани актрисата. 
 Шарън Стоун: изящна и прочувствена на благотворително събитие на Фонда за проучване на рака при дамите  Шарън Стоун: изящна и прочувствена на благотворително събитие на Фонда за проучване на рака при дамите  Шарън Стоун: изящна и прочувствена на благотворително събитие на Фонда за проучване на рака при дамите  Шарън Стоун: изящна и прочувствена на благотворително събитие на Фонда за проучване на рака при дамите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР