Това, че този разговор още не е проведен с наше

...
Това, че този разговор още не е проведен с наше
Коментари Харесай

Христо Иванов твърди, че с ДБ още не са коментирани имена на министри

Това, че този диалог още не е извършен с наше присъединяване, не ни радва, разяснява съпредседателят на „ Демократична България “
„ С нас имена на министри не са коментирани. Между другото не са коментирани и въпроси, свързани с това по какъв начин би функционирало като развой на взимане на решение такова ръководство. Нещо, което за нас е значимо, тъй като считаме, че в последна сметка фундаменталната причина, заради която се разпадна досегашната коалиция беше недобре построения модел на взимане на решения и връзка. И е доста значимо идващото ръководство да стъпи на заключения от това нещо. Така че, това, че този диалог още не е извършен с наше присъединяване, не ни радва “. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов пред публицисти в Народното събрание. 

„ Разбираме какъв брой е значимо въпреки всичко първо да се откри някакво болшинство, само че времето не става повече “, добави Иванов.

„ Притиснати сме във времето, всичко е много безредно и това не е добър метод на взимане на решения, само че това е ситуацията “, акцентира той. 

Попитан дали „ Демократична България “ би пробвала да сформира държавно управление, в случай че третият мандат попадне във групировката при положение, че не се получи с първия.

„ Аз мощно се надявам, че всички ще оценим, че за страната е най-добре въпреки всичко първо да има държавно управление и то да бъде с мандата на „ Продължаваме Промяната “. Така че на този стадий ние имаме решение да не разясняваме третия мандат и мисля, че това е най-добре за фокуса върху най-работещия вид. “

На въпрос дали някое министерство на Има Такъв Народ им е забавно, Иванов отговори по този начин: „ Вижте, тук не е въпросът да ни е забавно. Тук не става дума за пазар, тук става дума за цялостна визия, която мандатоносителят би трябвало да предложи за това по какъв начин ще се разпределят отговорностите, по какъв начин ще се взимат решенията. Пак споделям нищо от това не е коментирано с нас “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР