Това, че толкова уважаван войник на войника“ като генерал Сандърс

...
Това, че толкова уважаван войник на войника“ като генерал Сандърс
Коментари Харесай

„No10 не може да пренебрегне предупреждението от висш войник на Обединеното кралство за нуждата от повече тела в армията“

Това, че толкоз почитан „ боец на боеца “ като военачалник Сандърс приказва толкоз ясно, би трябвало да раздруса Уестминстър.

Той е командвал с огромно отличие висши функции на място, управлявайки войски в извънредно комплицирани и сложни спорове, разбирайки по-добре от множеството в нашата военна машина нуждата от наземни сили.

Той е най-хубавият боец на Обединеното кралство. Но явно политиката е настръхнала против неговия апел за оръжие, с цел да може Обединеното кралство да свикне с концепцията за война и допустима гражданска готовност, защото цялата ни мощ „ не е задоволителна “. наборна работа, на цивилни е подредено да се запишат в армията - той ни моли да се подготвим за повиквателна, в случай че избухне спор. Думите му са красноречиви, когато цитира „ запаметяващата се и радостна забележка на кайзер Вилхелм, че дредноутите нямат колела “.

Той приканва тези, които „ екстраполират нашето морско завещание прекомерно надалеч “, демонстрирайки нуждата да не се натъртва напълн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР