Това че ресторантите отваряли в понеделник, не значело всички да

...
Това че ресторантите отваряли в понеделник, не значело всички да
Коментари Харесай

Борисов: Отваряме заведенията, но месец март ще е критичен

Това че заведенията за хранене отваряли в понеделник, не значело всички да тръгнат по кръчми и да се заразят. Март месец бил рисков. Това стана ясно от думите на премиера Борисов, който е тръгнал на следващата си обиколка из страната.
Коментарът му за разхлабването на ограниченията пристигна след надлежна ревизия на градежа на три кладенеца в Брестовица, където преди дни стана ясно, че има рискови равнища на манган в питейната вода.

“Внимание, отдалеченост, разум - да минем и март месец и с идването на пролетта мисля че ще е по-лесно”, уточни Борисов.

Премиерът изрично съобщи - постоянно разчитал на възприятието за самозапазване и интелигентността на българите.

“Така че - заведения дано си има, който желае да влезе, да хапне или да отиде на празник, само че да знае, че пандемията върлува и лишава човешки животи”, добави още Борисов.

Премиерът не пропусна да похвали държавното управление и ограниченията, които изкарват България първенец в пандемията. Поне по този начин се твърди към този момент седмици наред.

“У нас всичко работи - учениците учат, фитнеси, молове, магазини работят, съобщи той като даде образец със прилежащите ни страни като Гърция, където настоящите ограничения са по-строги”, уточни Борисов.

“Премиерът разяснява още, че е направена такава организация за идващите ваксини, че още през нощта, когато се чака да дойдат у нас, да бъдат разпределени и имунизацията да може да продължи. Полагаме големи старания на часа да ги разкараме”, добави Борисов.

Според премиера, най-важното от тези избори е по-късно да се сформира държавно управление с оптимално огромно единодушие, тъй като месеците юни, юли, август, до декември би трябвало да минем най-малко 3% растеж в стопанската система.

Да оправим недостига и следващата година да гоним още веднъж 5%, това би трябвало да е в съзнанието на всеки един, който споделя, че е политик и милее за страната, изясни Борисов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР