Това, че някой е световноизвестна звезда и едно от най-популярните

...
Това, че някой е световноизвестна звезда и едно от най-популярните
Коментари Харесай

Да си мегазвезда и да нямаш пари дори за храна! Историята на Джейсън Момоа

Това, че някой е световноизвестна звезда и едно от най-популярните имена в киното, никога не значи, че въпросният някой е богат или пък има какво да " постави на масата ". На последното даже можем да му махнем кавичките, когато приказваме за артиста Джейсън Момоа, който следва да изиграе още веднъж Аквамен във втората част на едноименната лента, а по-рано игра и ролята на хал Дрого в " Игра на тронове ".

Виж още: Разцъфтява с всеки минал ден: бременната Емили показа обаятелен кадър

В изявление за Instyle артистът описа за времената, когато е напуснал снимачната площадка на " Игра на тронове ". Причината тогава беше просто сюжетната линия на сериала - героят му беше погубен. Оказва се, че тогава той не е имал с какво да заплати сметките си и е бил непрекъснато задлъжнял. " Ние гладувахме след " Игра на тронове ". Не можех да си намеря работа. Много е мъчно, когато имаш деца и си непрекъснато задлъжнял ". 

Виж още: На ръба на закона: Холивудските звезди, които имаха връзка с малолетни

Звездата на Джейсън Момоа изгрява в края на 90-те години с присъединяване му в " Спасители на плажа ", само че ролята му на хал Дрого му дава същинската популярност. Въпреки това тази известност не е нещо напълно позитивно. " Доста време по-късно хората ме тормозиха и това доста ме нараняваше. Те си мислеха, че не приказвам британски. Те просто не знаеха, че аз играя роля и аз не съм като Дрого ", описа артистът. 

Тежкият финансов интервал за Джейсън Момоа завършва, когато е определен да играе Аквамен в " Лигата на справедливостта ". По-късно героят му се снабдява и със личен филм, който разрушава всевъзможни ранглисти. 

Виж още: Интернет общността vs. Амбър Хърд: Актрисата - обезпокоена от поддръжката за Джони Деп

Въпреки това обаче артистът не се усеща като кой знае каква звезда. " Чувствам се още като дете, това е цялостна полуда ". Когато вижда филмовия откъс на " Дюн ", той даже не може да повярва, че името му стои до това на Хавиер Бардем. 

Изображение: https://www.instagram.com/prideofgypsies/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР