Това, че навремето съм посвещавал времето и усилията си на

...
Това, че навремето съм посвещавал времето и усилията си на
Коментари Харесай

Цветанов: Борисов не ми е близък родственик, ГЕРБ не е мое семейство

Това, че преди време съм посвещавал времето и напъните си на ГЕРБ, не значи, че ГЕРБ са моето семейство. Така че няма по какъв начин в Борисов да намирам, да виждам непосредствен роднина. Не, няма да се върна в ГЕРБ, тъй като това би било изменничество към всички симпантизанти на ”Републиканци за България ”. Ние имаме веднъж и това е евроатлантическия път и считаме да бъдем доста мощна опция на статуквото, което се заформи - ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Това съобщи водачът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов.

Очаквах президента да наложи несъгласие на изборния закон, тъй като на никое място няма оценка на резултата от премените, които се вършат, сподели той за ветото на президента над измененията в изборния кодекс в предаването " Денят с В. Дремджиев ".

При изчерпаването на заема на доверие в Народното събрание предварителните избори са единствения излаз от рецесията, в която се намираме, безапелационен е той.

Недопустимо е ръководител на българския парламент да има сходно отношение, тъй като всичко, което е направено е с общите старания както на българския поданик, по този начин и на европейския поданик. Смятам, че сходно изявление, като това на Караянчева, единствено и само уронват престижа на парламентарната институция, разяснява Цветанов изявлението на Караянчева в Лом.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР