Това, че дължа пари на Живко Мартинов, са големи лъжи.

...
Това, че дължа пари на Живко Мартинов, са големи лъжи.
Коментари Харесай

Скандал! Проговори производителят на суджук: Под офиса на Мартинов имаше огромно помещение като месарска фабрика

Това, че дължа пари на Живко Мартинов, са огромни неистини. Намира метод да се оправдае, тъй като изпадна в огромно тресавище. Това съобщи в ефира на Нова телевизия индивидът, създал суджука от абсурда " Суджукгейт``. Запитан дали е продал 4 тона суджук като рекет, той сподели: " Да, дал съм ги на няколко пъти. Идваше, изнудваше ме и трябваше да давам. Идвал е в цеха, в офиса, по телефона е звънял. Мен ме познаваше по-добре от другите. Ние бяхме в близки връзки - бяхме положителни познати, преди да стане народен представител. После стартира да се държи по различен метод ".

" Цехът работеше. Това са безспорни неистини в изявлението, където Мартинов сподели, че не работи. Имаме документи и за суровините, и за това, че сме го взели повече за 2 година Те са показани на органите, които водят следствието. Този цех не съм го основал аз, ами различен човек и той
преди мен е произвеждал и доста повече. Произвеждали сме и по 2 тона, и по повече, тъй като са били разнообразни типове салами ", добави производителят.

" Живко Мартинов идваше, обясняваше ми, че би трябвало да му даваме суджук, тъй като трябвало да го носи на премиера и на близки към него, което се оказа погрешно. Ние сме му носили близо 1 звук в офиса. Под офиса му имаше голямо помещение, там го сушаха, беше станала като месарска фабрика. Като пристигна прокуратурата в Добрич, до офиса му имаше кортеж, с цел да вадят суджуци, фризери, хладилници ", съобщи той.

" Това, че му дължа пари, са огромни неистини. Намира метод да се оправдае, тъй като изпадна в огромно тресавище ", сподели още производителят.

Той добави, че, откакто към този момент е отказал на Мартинов, е почнало да му се случва обещаното и са почнали да идват голям брой инспекции от Национална агенция за приходите и т.н.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР