Това бяха най-честните избори, които са провеждани през последните десет

...
Това бяха най-честните избори, които са провеждани през последните десет
Коментари Харесай

Манолова: Бяхме свидетели на най-честните избори досега

Това бяха най-честните избори, които са провеждани през последните 10 години . Министерство на вътрешните работи сподели воля да се оправи с пазаруването на гласове, а машинното гласоподаване не разреши манипулирането на протоколите. Това съобщи един от водачите на придвижването " Изправи се, мутри вън " Мая Манолова . Коментара си тя направи минути след края на изборния ден, като предварителните изследвания сочат, че групировката й ще откри място в 46-я парламент.

Според някогашния омбудсман най-важната задача на идващия парламент е излъчването на държавно управление. " Българите чакат смяна, излизане от застоя. Това може да се случи единствено посредством сформиране на държавно управление. Това е предизвикването пред обединенията на смяната ", разяснява Манолова.

На този стадий тя не пожела да се ангажира с позиция по отношение на това, с кого биха управлявали в идващия парламент. Важно било, че ГЕРБ нямало по какъв начин да сформират държавно управление. " Очакваме дейности от " ИТН ", сподели въпреки всичко тя.

Няма разединение в обединяването " Изправи се, мутри вън " разяснява Манолов по отношение на неколкократните изявления на адв. Николай Хаджигенов, че обединяването на представители на така наречен " Отровно трио " и обединенията на Манолова и Татяна Дончева не е на идейна основа, а с практическа цел - влизането в Народното събрание.

" Не сте разбрали думите на Хаджигенов . Моделът на идващото ръководство е заложен точно от нашата коалиция, в която няма скрито-покрито, има един букет от ярки персони, и каквото има да се каже, се споделя. "

Основните точки, които ще устояват от обединението на Манолова, в случай че влязат в предстоящ кабинет - повишение на приходите, преизчисляване на пенсиите още от септември, подкрепяне на дребния и междинен бизнес, както и продължение на проверката на ръководството на ГЕРБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР