Това било решение на Изпълнителното бюро на червените В деловодството

...
Това било решение на Изпълнителното бюро на червените В деловодството
Коментари Харесай

БСП изключи свой от Общинския съвет на Бургас

Това било решение на Изпълнителното бюро на алените

В деловодството на ОбС-Бургас е постъпило заявление от общински съветници, в което се оповестява, че Васил Иванов, че не е част от групата на Българска социалистическа партия в ОбС-Бургас и не съставлява политиката и ползите на Българска социалистическа партия в органите за локално самоуправление, заяви сбито ръководителят на локалния парламент проф. Севдалина Турманова при започване на днешното съвещание. Това било решение на Изпълнителното бюро на алените. 

В претекстовете си социалистите показали, че Васил Иванов постоянно показва разнообразни от техните политики позиции и в границите на съвещанията на комисии гласоподава в прорез с тях. Припомняме, че и при едни от последните парламентарни избори предходната година, от Бургас единствено Васил Иванов изиска оставката на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и даже разгласява фотография в обществените мрежи. 
 Иван Тодоров постави клетва на мястото на Даниела Божинова
Нов общински консултант постави клетва при започване на днешното съвещание на локалния парламент на Бургас. Иван Тодоров влиза в Общинския съвет на мястото на Даниела Божинова, която е определена за депутат. Даниела Божинова бе от квотата на " Демократична България “ в локалния парламент на Бургас, само че на едно от последните съвещания тя имаше спор със своя сътрудник Иво Баев, който стана ръководител на бургаската конструкция на Съюз на демократичните сили. И макар че до последно Даниела Божинова не желаеше да заема мястото до сътрудника си Иво Баев, Иван Тодоров се настани до него.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР