Това беше вотът на недоверие. Резултатът другата седмица ще е

...
Това беше вотът на недоверие. Резултатът другата седмица ще е
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ призна, че Никола Минчев е косвена жертва

Това беше вотът на съмнение. Резултатът другата седмица ще е същият

Отстраняването на някогашния към този момент ръководител на Народното събрание Никола Минчев е резонно разследване от несъответстващата политика на държавното управление, а самият Минчев се явява косвена жертва.

Това мнение изрази в коридорите на Народното събрание след гласуването на оставката на Минчев ръководителят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ.

"Г-н Минчев заплати цената на безобразията на нарушителя на Конституцията Кирил Петков, на лъжеца... по какъв начин му беше името. Онова неразбирателство там, което е..., да, същото ", изострен бе той, явно визирайки в изявлението си и вицепремиера и финансов министър Асен Василев.

Това беше вотът на съмнение, уточни Карадайъ, запитан от дали днешното гласоподаване предрешава вота против кабинета, който следва да се гласоподава идната седмица.

"Предполагам, че резултатът другата седмица ще е същият. И това е най-правилното решение за българските жители в тази спешна обстановка. Не може с ненавист и опълчване на преодолеем рецесиите. Виждате, тези хора са една година министри, кабинетът е на половин година, само че те са от година министри. И единствено задълбочават рецесиите, не вземат решение проблеми на хората ", сериозен бе партийният водач.

А що се отнася до спекулациите, че за нов ръководител на Народно събрание може да бъде определена Ива Митева от "Има подобен народ ", Карадайъ съобщи: "Всичко е допустимо, госпожа Митева е била ръководител на Народното събрание, занапред ще решаваме. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР