Това беше първата й официална снимка, откакто претърпя коремна операция

...
Това беше първата й официална снимка, откакто претърпя коремна операция
Коментари Харесай

Седем пъти кралските особи са се извинявали - от комедиен гаф до нацистка униформа

Това беше първата й публична фотография, откогато претърпя коремна интервенция през януари, само че изображението на Кейт Мидълтън за Деня на майката на нея с децата й - принц Джордж, Принцеса Шарлот и принц Луис – откраднаха заглавията по всички неверни аргументи.

Тя трябваше да бъде неофициална фамилна фотография, показваща на света, че принцесата на Уелс се оправя добре след скорошна интервенция, само че фактът, че беше photoshopped принуди бъдещата кралица да се извини обществено за объркването. На пръв взор може да е изглеждало като естествена фамилна фотография, само че бяха повдигнати опасения по отношение на изчезналата част от ръкава на принцеса Шарлот и погрешно подравнения борд на полата й, както и позиционирането на ципа на Кейт, което докара до изтеглянето му от послание от вести организации.

Кейт призна, че е редактирала изображението и в изказване в обществените медии в понеделник изясни: „ Както доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактиране. Исках да изразя своите извинения за обърква...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР