Това беше най-добрият вид проблем, вид затруднение, пред което не

...
Това беше най-добрият вид проблем, вид затруднение, пред което не
Коментари Харесай

Разопаковане на възходите и паденията на една уникално хаотична нощ в спорта в Ню Йорк

Това беше най-хубавият тип проблем, тип усложнение, пред което не сме изправени задоволително. Беше необичаен случай, когато представители на четирите огромни спорта в Ню Йорк бяха принудени да споделят светлината на прожекторите, квази-равноденствие, което разделя фокуса сред събития, които заслужават неразделено внимание.

Докато най-обещаващият тим на Никс от 24 години се опитваше да победи 76ers и Islanders се опитваха да спасят сезона си — и Yankees се опитваха да останат преди всичко — Jets и Giants се пробваха да намерят вяра в съответните си топ 10 определени планове.

Това беше въртележка от страсти, подскачащи от една прекаленост в друга за секунди, въртящи се още веднъж и още веднъж. Предлагаше на феновете на доста екрани по-добро място от всеки различен във Филаделфия, Елмонт, Детройт или Бронкс.

Мина замъглено, тази вълнуваща и изтощителна комбинация от стрес, наслада и паника, натъпкана в прозорец, траял малко повече от три часа. Беше съвсем прекалено много, с цел да се усво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР