Това бе пакетна сделка. Те не удържаха на думата си.

...
Това бе пакетна сделка. Те не удържаха на думата си.
Коментари Харесай

Борисов: Лена държеше лаптопа с имената, като се договаряхме с ПП-ДБ за НЗОК

Това бе пакетна договорка. Те не удържаха на думата си. Колегите през днешния ден ми се разсърдиха. Това сподели водачът на ГЕРБ след свадите в сред ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и " Възраждане ". Той призна той за напрежение в парламентарната група след държанието на ПП-ДБ. Със сериозен спор през днешния ден се означиха Кирил Петков и Делян Пеевски, които от местата си в пленарната зала, си подвикваха мощно и ръкомахаха, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Пред публицисти Борисов разкри с кого има сделка и какво тъкмо е правила Лена Бориславова на въпросната среща за договаряне на претендентите за шеф и подуправител на НЗОК:  " С Кирил Петков, Лена Бориславова, Асен Василев. Те бяха като договаряхме шеф и подуправител. С мен бе Десислава Атанасова и Томислав Дончев. Не е беше неприятно, че и Лена Бориславова беше. " На въпрос каквто тъкмо е правила тя там, водачът на ГЕРБ показа: Тя държеше лаптопа и четеше от него. "

" Много имена по доста тематики бяха в нейния лаптоп. След две минути попитах за името и те трябваше отново да вадят лаптопа. Интересува ме кой написа в тоя лаптоп, а не кой го оповестява ", настоя Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР