Това бе и първоначалното място на провеждане на двубоя, след

...
Това бе и първоначалното място на провеждане на двубоя, след
Коментари Харесай

БФС ескалира драмата с мача България-Унгария до крайно абсурдни х...

Това бе и първичното място на осъществяване на дуела, след което бе изместен на " Христо Ботев " в Пловдив. Оказа се оаче, че " Колежа " не е кадърен да одобри срещата, защото са планувани ремонтни действия.

 

След като се появиха известия и подготвеност за всеобщи и отвъдклубни митинги против управлението на БФС, мачът беше преместен от София в Пловдив с аргумента, че се чакат ексцесии. Строителят на стадиона в Пловдив пък съобщи, че е бил от заместник-изпълнителния шеф на БФС Христо Запрянов, като през днешния ден бе обявено, че семейството против Унгария от квалификациите за Евро 2024 евентуално ще се играе в без аудитория. 

 

От БФС обаче не е постъпило писмо мачът да се играе там, разгласи кметът на града Ерол Мюмюн, който по-рано съобщи, че на 99% срещата ще се организира на стадиона на Арда.

 

Това връща всичко в начален стадий и на дневен ред още веднъж се появи " Васил Левски " в София. Възможно е и на Националния стадион да бъдат позволени почитатели. Съществува и действителната опция мачът въобще да не се организира, осведоми за опциите dsport.

 

журналистът Георги Атанасов разяснява, че " даже да се наложат наказания от интернационалните футболни централи върху българския футбол поради хипотетичното вмешателство на страната и обществото в работата на недосегаемата централа на Борислав Михайлов, то това е по-малкото зло, в сравнение с да продължи мъката под “Перуката ”

 

" Какво ни плашат, че са щели да ни декласират? “Боби и Ко ” ни декласираха от футбола от дълго време, изкараха ни. В момента ние сме най-жалката страна във футболно отношение на Балканите. Надминати сме от дълго време от Люксембург, Малта, Кипър, от средноазиатски някогашни руски републики, да не приказваме за Грузия, Армения, Израел. Ние сме на равнището на Андора и Гибралтар. Какво повече от това може да ни се случи, че БФС ни плашат с административни ограничения? ”, сподели още той.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР