Това бе година на илюзорна стабилност и нарастване на беззаконието

...
Това бе година на илюзорна стабилност и нарастване на беззаконието
Коментари Харесай

Румен Радев: Това бе година на илюзорна стабилност и нарастване на беззаконието

Това бе година на илюзорна непоклатимост и повишаване на беззаконието и ерозия на демократичните завоевания. Това съобщи президентът Румен Радев при доклада му на втората година от мандата му като президент.

 © Цветомир Петров / Българска телеграфна агенция
По думите му президентската институция постоянно е била последната бариера пред лобистко законодателство.

Президентът сподели, че през 2018 година е задълбочил разговора с всички балкански водачи. Той открои Дунавската тактика като инструмент, който може да бъде употребен за съживяването на стопанската система в Северна България.

Консултативните препоръки за национална сигурност, разговорът с управлението на МО, срещите с персоналния състав са откроили проблемите на въоръжените сили. Последните решения на ръководещите опорочиха модернизацията на армията, сподели Радев.


Той регистрира наложеното несъгласие на 7 закона, като по думите му то не е акт за опълчване на Народно събрание, а опълчване на неналичието на действително разискване на проблемите.

За страдание, българската народна власт ускорено губи позиции, свободата на словото е обект на гонене. Последните сериозни гласове в българския ефир се притискат с инструментите на властта, съобщи президентът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР