Тоца и Тамара Георгиева са най-спорните носителки на титлата Мис

...
Тоца и Тамара Георгиева са най-спорните носителки на титлата Мис
Коментари Харесай

Това са най-спорните носителки на титлата „Мис България”!

Тоца и Тамара Георгиева са най-спорните носителки на купата „ Мис България ” в историята на състезанието. Последните две седмици най-коментираната тематика бе изборът на новата „ Мис България ”. Народът се подвигна на протест против миската и изиска връщането на короната й. Въпреки че бе окарикатурена и оплюта от милиони хора, Тамара изрично съобщи, че няма да върне короната и се има за красива, просто народът не е отворен за друг вид хубост, написа „ Телеграф”.

С сходни думи тя си навлече и отрицателното отношение на колежки моделки. Голяма част от журито на „ Мис България” изрично отхвърли да е избрало Тамара за победителка, а организаторката Ирина Папазова съобщи, че тя самосиндикално е избрала Георгиева, защото тя и момичето от Бургас са били с идентичен брой точки.

Жени Калканджиева пък бе много по-рязка към Тамара и съобщи, че в случай че желае да се развива в областта на модата, то би трябвало да си направи пластична интервенция. Въпреки всички упреци от народа Тамара не желае и да чуе да се откаже от купата си.

С сходни ругатни, само че доста по-малко, бе посрещната и Антония Петрова. През 2009 година пернишкото барби взе короната и бе оплюто от много хора, като даже си завоюва псевдонима Крокодила. За да затвори устите на всички, когато беше женена за руснака Александър Бередин, Тоца се яви и завоюва състезанието Мисис Русия.

Изключителен скандал се оформи и към изданието на състезанието през 2012 година. Титлата на в началото оповестената за носителка на короната Ина Манчева публично бе отнета, като по този начин оценката отиде във втората в крайното класиране – Габриела Василева. От екипа оповестиха, че са взели решението поради хакерска операция в интернет гласуването на публиката. „ Габриела ще е новата Мис България. Тя изпреварва с една точка Ина Манчева, откакто преценихме, че е най-добре да анулираме гласа на публиката.
Решението не беше елементарно, само че за нас е значимо всичко да е транспарантно, а се оказа, че точно с помощта на онлайн вота избрахме тазгодишната носителка на купата. След инспекция стана ясно, че е имало онлайн заразяване на компютрите с гласоподаване от страни като Пакистан, Бангладеш и други страни от Азия”, разяснява Емил Кошлуков, който е един от уредниците на състезанието тогава.

Носителката на купата „ Мис България 2002” Теди Бургазлиева изгуби правото си да се яви на международния конкурс поради голи фотоси. Само няколко месеца след избора й за най-красива българка Теди лъсна по долни дрехи в леко разголена фотосесия. Кадрите провокираха повсеместен скандал, а разновидностите пред хубавицата бяха два – да върне короната или да й опростят гафа. И то малко преди да замине за „ Мис Вселена”. В последна сметка се взе решение миската да резервира купата си, само че не и да взе участие в международния конкурс. А на нейно място отиде нейна подгласничка.

Скандал имаше и към „ Мис България 2015” Марина Войкова. Появиха се апели тя да върне короната, тъй като се е снимала без облекла. Всъщност става дума за фотография по долни дрехи в стилното й портфолио и друга, на която е гола, само че е прикрила гърдите си. Тя даже бе изправена пред публично неодобрение, откакто християнска организация в Елин Пелин изиска да й бъде отнета купата поради въпросните фотоси.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР