Тотомилионерът от благоевградското село Покровник Румен Пеовски опита да се

...
Тотомилионерът от благоевградското село Покровник Румен Пеовски опита да се
Коментари Харесай

Един от последните тотомилионери опита да се самоубие с отрова Б58

Тотомилионерът от благоевградското село Покровник Румен Пеовски опита да се самоубие, като погълна селскостопанска отрова Б58.
Още по тематиката
Вчера 59-годишният мъж е признат в реанимацията на МБАЛ-Благоевград в сериозно положение, което не разрешава превозването му в София. Към момента не е ясно за какво Пеовски е протегнал ръка към отровата.

През април 2017 година безработният мъж завоюва джакпота от близо 1.7 млн. лв. в играта " 6 от 42 " на спортния тотализатор с фиш на стойност 1.20 лв.. Печалбата пристигна при Пеовски с цифрата 3 - в последния миг той решил да промени числата, с които играел 30 години, и вместо 2, избрал 3.

Голямата облага обаче му донесе единствено неприятности. Няколко месеца, откакто удари
джакпота, Румен Пеовски бе настанен в психиатрия за 3 месеца по искане на Районната прокуратура поради нахлуване над съседи с косачка и ловна пушка.

Съседи описват, че мъжът злоупотребявал с алкохола и ставал нападателен, а за похлупак негов другар го даде на съд. Мъжът има искания към половината от облагата, защото от години двамата играели с общи цифри, и също така е платил 60 стотинки, което е половината от печелившия фиш.

Румен Пеовски живее самичък след гибелта на майка си. Съпругата и двете му деца от години са в чужбина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР