Тото Волф заяви, че изобщо не очаква между двамата пилоти

...
Тото Волф заяви, че изобщо не очаква между двамата пилоти
Коментари Харесай

Тото Волф: Съперничеството между съотборници е неизбежно

Тото Волф съобщи, че въобще не чака сред двамата водачи на отбора - Люис Хамилтън и Валтери Ботас, да царува естетика и съгласие, в противен случай. Шефът на Мерцедес даже е на мнение, че колкото по-обтегнати са връзките им, толкоз по-добре ще се показват на пистата.
Хамилтън и Ботас сякаш се схванаха още от първия си работен ден дружно и до момента не са давали признаци на омраза, какъвто да вземем за пример бе казусът с Люис и Нико Розберг предходната година. Волф обаче съобщи, че желае през 2018-а и двамата му водачи да се борят за купата и допуска, че в някакъв миг ще се появи напрежение сред тях:

" Не мисля, че би трябвало да заобикаляме стресови обстановки. Трябва да приемем, че когато двама съотборници се борят за победи и трофеи, ще има съревнование. Все отново не се опитваме да изградим семейство, а спортен тим, освен това сполучлив, а в такива отбори има потребност от тъкмо толкоз стрес, напрежение и съсипия, колкото и успокоение и положително отношение. Както и във всичко друго живота, по този начин и тук става дума за композиция - рецептата за триумф съдържа по малко от всичко ".

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР