Тото спечели титлата „любимата звезда на България” на финала на

...
Тото спечели титлата „любимата звезда на България” на финала на
Коментари Харесай

Тото надви Марги Хранова на финала на Брадъра

Тото завоюва купата „ обичаната звезда на България” на финала на „ ВИП Брадър” в петък вечер. Рапърът си потегли от къщата финален, откакто прочувствено се сбогува с празните кревати на всеки един от съквартирантите. Втора остана Маргарита Хранова, която призна, че в никакъв случай не се е надявал да стигне до тук.

Трета финишира Миглена Каканашева-Мегз, която разгласи, че престоят в къщата е бил най-хубавото време в живота й и избухна в сълзи. Тя си пожела да стане майка и да има мощно семейство. Конспиративните теории сочеха точно дизайнерката за краен победител, което би било извънредно неуместно поради свадите, които тя завихри в сезона на любовта.



На пето място се класира Джулиана Гани, която разгласи, че е разрушила стандартите за силиконките като тъпи и влюбени в парите девойки. Четвърта си потегли Алекс, нетърпелива да се гушне със брачна половинка си Дани. Той също едвам се сдържаше да я прегърне и даже излезе на сцената, до момента в който жена му изпълняваше дуета си Нели Рангелова, с цел да я целуне.
Всички съквартиранти имаха почетно място на сцената в студиото като се изключи певицата Мария. Тя не се появи нито за секунда, до момента в който началник Борис Петров друсаше яки кючеци на фолк песните в компанията на Енджи и Цуни. Ваня Щерева шокира с къси панталони, до момента в който Алфредо сподели нова прическа, която много прибира непослушните му къдрици.
Всеки от финалистите извърши ария в дует с известни артисти, като най-емоционално бе осъществяването на Маргарита Хранова с „ Оставаме” от „ Оркестър без име”. Тя извиси глас в компанията на Милица Гладнишка, а всички съквартиранти, дружно с коментаторите и водещите се впуснаха в танц
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР