Тото е поредният звезден татко, който показа наедрялата фигура на

...
Тото е поредният звезден татко, който показа наедрялата фигура на
Коментари Харесай

Тото показа бременния корем на гаджето си

Тото е следващият звезден баща, който сподели наедрялата фигура на своята обичана, видя Hotnews.bg. Танцьорката Кристина ще го подари с първи правоприемник, а огромният й стомах подсказва, че това ще се случи напълно скоро. Като всяка хубавица, тя също заобикаля да се демонстрира наедряла, само че Тото я разкри, като пусна видео от вкъщи им.



Двамата не разясняват персоналния си живот, само че откакто балерината се отхвърли от професионалните задължения потеглиха клюки, че чака бебе. Те скоро бяха доказани, само че влюбените не разкриват пола на бебето. Те са дружно по-малко от година. В средата на 2018 година стана ясно, че хитовият артист се е разделил с дългогодишната си възлюбена Яна Червенкова поради невярност от негова страна.



Закуската на бъдещите родители

На малко по-късен стадий в живота му се появи Кристин, или най-малко той реши по-късно да я показа пред обществото като публична негова половинка. Яна сега прави кариера като интернационален публицист в една от националните малките екрани, само че ухажори също не й липсват, разбра Hotnews.bg. Тя завъртяла главата на собствен сътрудник, който бил съществено вдлъбнат по миньончето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР