Тотнъм записа първата си загуба за сезона във Висшата лига,

...
Тотнъм записа първата си загуба за сезона във Висшата лига,
Коментари Харесай

Постекоглу за духа на Тотнъм: Опитахме се да постигнем нещо и с двама човека по-малко

Тотнъм записа първата си загуба за сезона във Висшата лига, откакто отстъпи с 1:4 като хазаин на Челси. „ Шпорите “ приключиха мача с 9 индивида и не съумяха да се върнат на върха в класирането, само че мениджърът на отбора Анге Постекоглу похвали футболистите за проявения темперамент.

„ Трудно е да се асимилира сходен мач. Разочарован съм от резултата, само че се гордея с играчите. Те дадоха всичко от себе си и това е доста положително. На няколко пъти бяхме покрай това да изравним, което споделя задоволително за силата на волята ни “, сподели Постекоглу.

„ Започнахме мача добре, вкарахме прекрасен гол и бяхме на сантиметри от втори. Първият червен картон промени хода на срещата. Съдиите деликатно прегледаха обстановката, тъй че би трябвало да приема решението им. На няколко пъти просто стоях и чаках какво ще преценяват реферите “, продължи австралиецът.

„ Не одобрявам, че в актуалния футбол всеки противоречив епизод се подлага надали не на правосъдна експертиза. Може някои да утвърждават тези паузи, само че аз избрах през днешния ден да бяхме играли повече футбол “, сподели Постекоглу.

На въпрос за какво тимът му е играл с толкоз високо изнесена отбрана даже с 9 индивида, той отговори:

„ Такъв тим сме и подобен ще бъдем, до момента в който аз съм треньор. И с двама индивида по-малко, се опитахме да реализираме нещо “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР