Тотнъм за пореден път загуби полуфинал за ФА Къп. “Шпорите”

...
Тотнъм за пореден път загуби полуфинал за ФА Къп. “Шпорите”
Коментари Харесай

Почетино: Лесно е да се говори за купи, трудно е да се спечелят

Тотнъм за следващ път загуби полуфинал за ФА Къп. “Шпорите” отстъпиха с 1:2 на Манчестър Юнайтед и се простиха с очакванията си да завършат сезона с трофей. Техният управител Маурисио Почетино призна, че загубата е огромен удар за тима, само че той ще би трябвало бързо да си стъпи на краката.

“Всяко проваляне е тежко. Трудно е да приемем тази загуба и в действителност сме доста разочаровани, тъй като не се класирахме за финала. Опитахме всичко по силите си, само че това не беше достатъчно”, разяснява Почетино.

“През първото полувреме доминирахме и бяхме доста по-добри от Юнайтед. Те се защитаваха надълбоко в половината си и бяха постоянни. Трябва да осмислим за какво загубихме, само че никога нямаме право да се отпускаме до края на сезона. Задължително е да приключим в топ 4”, акцентира аржентинският експерт.

“Лесно е да се приказва за титли, само че е мъчно да ги спечелиш, когато против теб са Манчестър Юнайтед, Челси или Манчестър Сити. Важното е, че ние можем да се конкурираме с тях”, добави Почетино. ФА Къп 1/2 кръг, събота 21 април  Манчестър Юнайтед 2:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР