Тотнъм трябва да покаже играта от мача срещу Манчестър Юнайтед,

...
Тотнъм трябва да покаже играта от мача срещу Манчестър Юнайтед,
Коментари Харесай

Хари Кейн: Срещу Ливърпул трябва да повторим играта си срещу Юнайтед

Тотнъм би трябвало да покаже играта от мача против Манчестър Юнайтед, в случай че желае да победи и Ливърпул, сигурен е нападателят на тима Хари Кейн. " Шпорите " надиграха рекордьорите по трофеи в Англия по безапелационен метод и завоюваха, откакто Кристиан Ериксен откри в 11-та секунда, а Фил Джоунс си вкара автогол за крайното 2:0.

" Трябва да играем по същия метод. Ливърпул е доста мощен тим, а това си личи най-ясно в семействата им и в играта в офанзива. Имат доста бързи футболисти и предходната година не се справихме с тях. Надиграха ни, само че в този момент ще влезем в този мач със самочувствие от срещата с Юнайтед. Трябва да преобладаваме и като домакини, и като посетители. Направихме го на Уембли против Ливърпул и това също ще ни помогне ", сподели той.

Кейн добави, че се надява и новото попълнение Лукас Моура скоро да заиграе постоянно за Тотнъм. " Надявам се да влезе във форма и когато получи късмет, да се възползва от него. Не бързаме за на никое място. Той играеше сполучливо за Пари Сен Жермен и се веселя, че към този момент е в Тотнъм ", добави нападателят.
Harry Kane has scored 30+ goals across all competitions in 3 of the last 4 seasons:

2014/15: 51 games, 31 goals
2015/16: 50 games, 28 goals
2016/17: 38 games, 35 goals
2017/18: 30 games, 30 goals

This is the fastest he's ever reached the milestone. #BTSportScore pic.twitter.com/7tfSSLE6ei
— BT Sport Score (@btsportscore) January 27, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР