Тотнъм се разправи подобаващо със сензацията сред новаците във Висшата

...
Тотнъм се разправи подобаващо със сензацията сред новаците във Висшата
Коментари Харесай

Тотнъм разкри сензацията Хъдърсфийлд, Кейн няма милост

Тотнъм се разправи уместно със сензацията измежду новаците във Висшата лига, спечелили опция за изява в най-високото равнище на британския футбол - Хъдърсфийлд.

Тимът на Маурисио Почетино не сподели ни най-малка доза страдание и по праволинеен метод сподели на другояче доста симпатичния състав, че място за сантименти към положителната им досега статистика в Премиършип няма.

" Шпорите " надиграха съперника си с безапелационното 4:0, като още веднъж на висота в редиците на състава бе водачът на отбора Хари Кейн.

 Снимка 315292
Източник:

Английският национал се регистрира с две попадения на сметката си, като единствено неналичието на задоволително шанс го лиши от най-малко още толкоз.

Нападателят откри резултата още преди да е изтекла 9-ата минута от конфликта (за наслада на онази част от по-импулсивните залагащи на футболни срещи фенове), а до 24-ата към този момент бе осъществил и втория си гол в мача.

Между двете солидни изяви на Кейн, място откри и Бен Дейвис, разписал се за 2:0 в 16-ата минута от дуела.

 Снимка 315291
Източник:

През второто полувреме и двата отбора понижиха фрапантно оборотите и гостите се поздравиха с изцяло заслужена победа, която стана още една концепция по-категорична в 90-ата минута, когато прецизен бе и Сисоко.

Успехът бе под номер 4 за тях през сезона, като събраният от отбора актив, считано все още, възлиза на 14 пункта. Така те краткотрайно са пред Челси, заемайки третото място в таблицата, само че несъмнено всичко това е при ангажимента, че " сините " към момента не са изиграли дуела си от настоящия кръг - против Манчестър Сити.

Поражението бе второ за домакините в елита на страната, от началото на акцията. Те разполагат с 9 точки, като остават в 10-ката на класирането.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР