Тотнъм се превърна във вторият клуб, който официално обяви оттеглянето

...
Тотнъм се превърна във вторият клуб, който официално обяви оттеглянето
Коментари Харесай

Официално: И Тотнъм скъса със Суперлигата

Тотнъм се трансформира във вторият клуб, който публично разгласи отдръпването си от Европейската Суперлига. Малко преди "шпорите ", същото стори и Манчестър Сити, а формалното излизане на различен британски клуб - Челси, ще стане факт в утрешния ден.

We can confirm that we have formally commenced procedures to withdraw from the group developing proposals for a European Super League (ESL). ⚪️
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial)

"Потвърждаваме, че публично започнахме процедура по отдръпването от групата, разработваща предлагането за Европейска Суперлига ", написаха от клуба.

"Съжаляваме за безпокойството, породено от предлагането. Смятахме, че е значимо нашият клуб да взе участие в създаването на възможна нова конструкция, която се стреми да обезпечи по-добре финансовата почтена игра и финансовата резистентност, като в същото време дава доста по-голяма поддръжка за по-широката футболна пирамида.

"Ние имаме вяра, че не би трябвало да стоим на едно място и че спортът би трябвало непрекъснато да преразглежда надпреварите и ръководството, с цел да подсигурява, че играта, която всички обичаме, продължава да се развива и вълнува почитателите по целия свят.

„ Бихме желали да благодарим на всички тези поддръжници, които показаха своите премислени отзиви ", съобщи босът на Тотнъм - Даниел Леви.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР