Тотнъм разгроми аутсайдера в Лига 1 Рочдейл с 6:1 в

...
Тотнъм разгроми аутсайдера в Лига 1 Рочдейл с 6:1 в
Коментари Харесай

Тотнъм вкара шест гола на Рочдейл в преиграването


Тотнъм разгроми новобранеца в Лига 1 Рочдейл с 6:1 в преиграването на дуела от 1/8 финалите на шампионата за Купата на Футболната асоциация. С хеттрик за лондончани се отличи Фернандо Йоренте, два гола добави Хюн Мин Сон, прецизен за "шпорите "в самия завършек на срещата бе и 20-годишният защитник Кайл Уокър-Питърс.

До този мач се стигна, откакто първата среща приключи 2:2. За място в полуфиналите на най-престижния шампионат на Острова Тотнъм ще спори със Суонзи.

Гол на лондончани още в шестата минута на срещата бе анулиран, откакто съдията изгледа видеоповторение на обстановката. Това възмути мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино, който след срещата означи, че такива повторения убиват футболните страсти. "Мачът се получи комплициран поради тази нова система, поради която бе мъчно да се съсредоточим в играта. Мисля, че съдиите в Англия са най-хубавите в Европа, а може би и в света, само че се затрудняват да кажат оказват помощ ли им видеоповторенията или противоположното. Футболът - това са страсти. Ако считаме да ги унищожим, то футболът ще се промени. На реферите им е тежко и ги скърбя, само че също по този начин и ентусиастите, които извънредно мъчно се ориентират в сходни ситуации", сподели Почетино. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР