Тотнъм разби с внушителното 5:0 отбора на Евертън, като така

...
Тотнъм разби с внушителното 5:0 отбора на Евертън, като така
Коментари Харесай

Тотнъм вкара 5 за ЧРД на свой съперник

Тотнъм разруши с внушителното 5:0 тима на Евертън, като по този начин унищожи рождения ден на противниковия вратар Джордан Пикфорд, който през днешния ден навърши 28 години, а и за похлупак на всичко означи своя юбилеен мач №200 в професионалния футбол.

Майкъл Кийн си вкара автогол още в 14', с цел да сложи началото на разгрома за „ карамелите “, след което преди почивката Хьон-мин Сон и Хари Кейн усилиха резултата на 3:0.

След паузата Серхио Регелон и Хари Кейн още веднъж оформиха и крайното 5:0 до 56' и някъде там мачът влезе в подготвително движение като се изключи няколкото груби влизания от страна на Деле Али против своите някогашни съотборници.

„ Шпорите “ по този начин наваксаха изоставането си от Уест Хям и към този момент имат 45 точки, само че към момента топ 4 е на отдалеченост с оглед обстоятелството, че Арсенал има 3 точки задатък и мач пасив.

Евертън въпреки това е рисково покрай зоната на изпадащите, а Франк Лампард записа четвъртото си проваляне в първите 5 мача отпред за отбора.

I can't smile without you
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР