Тотнъм привлече 18-годишния полузащитник Арчи Грей от втородивизионния Лийдс Юнайтед.

...
Тотнъм привлече 18-годишния полузащитник Арчи Грей от втородивизионния Лийдс Юнайтед.
Коментари Харесай

Тотнъм привлече млад талант за 40 млн. паунда

Тотнъм притегли 18-годишния полузащитник Арчи Грей от втородивизионния Лийдс Юнайтед. “Шпорите ” ще платят към 40 милиона лири за играча, който подписа контракт с лондончани до 2030 година От йоркшърския клуб разкриха, че Тотнъм е задействал уговорка в контракта на футболиста, която се е задействала, откакто те не съумяха да завоюват промоция за Висшата лига.
Прочетете още
Междувременно в другата посока отпътува бранителят Джо Родън. Той минава от “шпорите ” в Лийдс, като е оценен на  10 милиона паунда. Уелският национал, който игра чартърен на “Елънд Роуд ” през предишния сезон, подписа четиригодишен контракт.

От Арчи Грей се интересуваше и Брентфорд, като той даже бе на медицински прегледи там. Йоркшърци обаче отхвърлиха офертата на “пчеличките ”, която бе на същата стойност като тази на Тотнъм, заради препоръчаната конструкция на погашение и включените бонусите. 18-годишният юношески национал на Англия игра в 52 мача за Лийдс през предишния сезон, като бе употребен като полузащитник и като десен краен защитник.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР