Тотнъм приема Манчестър Сити в най-интересния двубой от 1/16-финалите на

...
Тотнъм приема Манчестър Сити в най-интересния двубой от 1/16-финалите на
Коментари Харесай

Тотнъм приема Манчестър Сити във вълнуващ сблъсък за ФА Къп

Тотнъм приема Манчестър Сити в най-интересния дуел от 1/16-финалите на шампионата ФА Къп. Срещата на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " стартира в 22:00 часа.

В предния кръг на шампионата " шпорите " посрещнаха вкъщи Бърнли и изпилиха нервите на почитателите си, само че въпреки всичко продължиха напред. Педро Поро означи единственото попадение в 78-ата минута на мача. Лондончани са в серия от четири следващи домашен победи.

Тотнъм ще опита да постави завършек на 16-годишното си очакване за трофей, само че ще се наложи да победи настоящия притежател на трофея, в случай че желае да се приближи стъпка напред до мечтаната купа.

За да стигне до този стадий от конкуренцията, Манчестър Сити се наложи изрично над подвизаващия се в Чемпиъншип Хъдърсфийлд с 5:0. Най-важната вест от този мач обаче бе завръщането на Кевин Де Бройне в игра, който минути по-късно и асистира на Доку за последното попадение в срещата.

" Гражданите " са в серия от шест следващи победи, само че " шпорите " са сложен противник за играчите на Пеп Гуардиола през последните години и в действителност са спечелили пет от последните девет срещи сред двата отбора.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР