Тотнъм приема Ливърпул в изключително важен за двата отбора двубой

...
Тотнъм приема Ливърпул в изключително важен за двата отбора двубой
Коментари Харесай

Съставите на Тотнъм и Ливърпул

Тотнъм приема Ливърпул в извънредно значим за двата тима дуел от 15-ия кръг на Премиър лийг. " Шпорите " ще се опитат да си върнат третото място, откъдето Нюкасъл таман ги измести. Мърсисайдци пък желаят да стопят най-малко дребна част от огромната разлика от 10 точки, които сега ги разделят от четвъртото място.  

Тотнъм няма победа в последните 10 мача против Ливърпул във всички шампионати.

Тимът на Юрген Клоп ще се опита да реализира нов триумф против мощен противник, откакто през седмицата победи тима на Наполи, който досега нямаше нито една загуба от началото на сезона.

Антонио Конте заменя Хюн-Мин Сон и Лукас Моура, които получиха травми при трагичната победа над Олимпик Марсилия през седмицата, с Емерсон Роял и Ив Бисума. Добрата вест за домакините е, че Деян Кулушевски е възобновен от своята контузия и е в групата за днешния дуел, само че остава на пейката за началото. По всяка възможност Иван Перишич ще работи този път в офанзива, замествайки Сон.

Юрген Клоп е направил три промени спрямо мача с Наполи през седмицата. Дарвин Нунес, който тогава влезе като запаса и вкара един от головете, стартира през днешния ден. Анди Робъртсън също е завръща, а Харви Елиът заменя Джеймс Милнър. Ибрахима Конате, който впечатли в сряда, стартира за първи път в Премиър лийг през този сезон.

Тотнъм: Лорис, Лангле, Дайър, Дейвис, Роял, Хьойберг, Бисума, Бентанкур, Сесеньон, Перишич, Кейн

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Тиаго, Елиът, Салах, Фирмино, Нунес

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР