Тотнъм постави цена от 250 млн. евро на ЕриксенОтборът на

...
Тотнъм постави цена от 250 млн. евро на ЕриксенОтборът на
Коментари Харесай

Тотнъм постави цена от 250 млн. евро на Ериксен

Тотнъм сложи цена от 250 млн. евро на Ериксен
Отборът на Тотнъм прави оценка полузащитника на отбора Кристиан Ериксен на 250 млн. евро, настояват от Marca. Според испанското издание, Реал Мадрид демонстрира сериозен интерес към плеймейкъра на,,шпорите “, който е гласен за заместител на 33-годишния Лука Модрич.

Настоящият контракт на 26-годишния датчанин изтича през 2020 година. Ако клубът не го продаде през идващото лято, то няма опция да желае за него умопомрачителната сума от 250 млн. евро. Ериксен изпитваше проблеми с травми от началото на сезона, които повлияха на неговото показване.

Въпреки това, наподобява че той още веднъж се е завърнал към оптимална спортна форма, откакто асистира за два от головете на Тотнъм при успеха вкъщи с 3:1 над Челси, а в следствие влезе като запаса през втората част, с цел да донесе минималния триумф с 1:0 над италианския Интер в Шампионската лига, с което резервира възможностите на отбора за класиране на осминафиналите. За възпитаниците на Маурисио Почетино следва дербито на северен Лондон с Арсенал, което ще се организира на,,Емирейтс “ в неделния следобяд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР