Тотнъм победи Нотингам Форест с 3:1 като домакин в двубой

...
Тотнъм победи Нотингам Форест с 3:1 като домакин в двубой
Коментари Харесай

Тотнъм записа трета поредна победа, този път над Нотингам Форест у дома

Тотнъм победи Нотингам Форест с 3:1 като хазаин в дуел от 32-ия кръг на британската Висша лига. Лондончани нямат проваляне към този момент трети мач от шампионата и се изкачиха на четвърто място във краткотрайното класиране с 60 точки, колкото има и петият Астън Вила, само че от една среща повече. Нотингам Форест е 17-и с 25 точки все още.

Футболистите на Тотнъм поведоха в 15-ата минута след автогол на бразилеца Мурило от Нотингам. Домакините имаха искания за дузпа в 23-ата минута на мача, само че такава не бе отсъдена.

Крис Ууд бе оставен непокрит от отбраната на " шпорите " и изравни за гостите в 27-ата минута откакто получи комфортен пас от Антъни Еланга.

Нотингам Форест пропусна нова опция в 35-ата минута, когато Райън Йейтс не съумя да преодолее вратаря на Тотнъм, а по-късно и Ууд не можа да се разпише за повторно.

Пиер-Емил Хьойберг насочи рисков удар в офанзива за домакините в 47-ата минута, само че не последва поданение за лондончани. Пет минути по-късно отново Крис Ууд заплаши вратата на Тотнъм, надскачайки отбраната на домакините, само че вратарят Гулиелмо Викарио реагира в точния момент.

Нидерландският бранител Мики ван де Вен донесе преднина от 2:1 за Тотнъм в 52-ата след отлично подаване от капитана Хюн-мин Сон, пращайки топката в горния ляв ъгъл на вратата на Нотингам Форест.

Шест минуи по-късно испанецът Педро Поро повиши преднината на домакините на 3:1. Тотнъм можеше да вкара и четвърти гол във вратата на гостите, само че Сон не съумя да предолее стража на гостите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР